Disclaimer

Penafian : Saya merupakan agen yang mewakili ING PUBLIC Takaful Ehsan Berhad dalam penjualan produk takaful syarikat tersebut. Pernyataan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi saya sahaja dan tidak menggambarkan pandangan syarikat ING PUBLIC Takaful Ehsan. Anda adalah dinasihatkan untuk terus menghubungi saya jika terdapat sebarang pertanyaan atau kemusykilan.

Selamat Datang

ING Public Takaful Ehsan kini dikenali sebagai AIA Public Takaful. Disebabkan itu tiada lagi produk ING Public Takaful Ehsan yang akan ditawarkan.

Jika anda berminat dengan produk-produk AIA Public Takaful boleh layari blog baru yang dikendalikan oleh saya jugaSunday, 15 April 2012

Cara PembelajaranCara Pembelajaran
  • E-book akan dibekalkan kepada calon setelah segala proses pendaftaran dan pembayaran selesai. Calon-calon hendaklah merujuk kepada e-book tersebut sebagai persiapan untuk menduduki peperiksaan TBE.
     
  • Buku bertajuk “Asas Takaful: Pengenalan untuk Pengamal Takaful” boleh didapati IBFIM.
  • Tutorial Persediaan Peperiksaan Asas Takaful (TBE) boleh dikendalikan bergantung kepada permintaan dan bilangan peserta. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi IBFIM  di talian 03-20311010 ext.582/583/548/553.

No comments:

Post a Comment